top of page

ABANS I DESPRÉS

Per difícil que sigui l'espai que tinguis, sempre existeix la possibilitat de millorar-lo, guanyar en funcionalitat, adaptar els espais i definir el teu estil realçant-lo amb la decoració.  Permet treure-li el màxim partit a les superfícies i a la il·luminació potenciant la sensació d'amplitut. Coordinar-ho tot des de l'inici és la clau per aconseguir l'objectiu. 

La nostra filosofia és fusionar totes les necessitats exigides respectant l'escència de cada espai, sumant-li comfort y elegància, tenint en compte sempre l'estil de cada client. 

PLÀNOL

En una reforma és imprescindible la utilització de plànols, així com ho és la partitura per a un música, o la recepta per a un cuiner. 

Elprimer avantatge i, possiblement, elmés important, és la possibilitat de realitzar canvis sense necessitat de moure cap totxo. Un altre avantatge seria la valoració d'un pressupost exacte, així com el temps d'execució de la reforma; Que per molt petita que sigui, hauria de ser planificada amb antelació sobre paper. Això ens permet realitzar una reforma apta i acord amb les necessitats del client. 

BANY

Un bany no solament ha de ser un espai íntim, amb una bona distribució, decoració i il·luminació, podem aconseguir aquell racó de relax.

Projectem i executem el teu bany a més de subministrar tots els teus materials de les millors firmes del mercat: Strocco, Porcelanosa, Antonio Lupi, Spazia, Visobath... entre d'altres.

CUINA

En la variació dels temps i les nostres necessitats, la cuina ha adquirit major importància, pel que al moment que decidim reformar la nostra cuina hem de tenir en compte en dirigir-la cap a la comoditat i l'aprofitament de l'espai.

És important conèixer els hàbits del client per racionalitzar la distribució dels armaris, tant alts com baixos, procurant que el triangle de teball sigui el més còmode i accessible per una major funcionalitat. Tot això, sense oblidar la importància en l'elecció de materials per aconseguir una harmonia conjunta amb la resta de l'habitatge. 

Les nostres marques en mobiliari de cuina: Pedini, Armony, Mobilturi; i tot tipus de marques d'electrodomèstics.

MATERIALS

A l'hora de crear un espai, convé tenir molt en compte una sèrie d'aspectes claus com els materials a escollir. Aquests detalls són els que faran que les nostres reformes siguin un èxit, o bé que s'aconsegueixi l'efecte contrari, resulti un complet fracàs. Una bona elecció de material ben coordinar ens garantitzarà el benestar, la comoditat i la confortabilitat pel major temps possible. 

En el nostre estudi t'assessorem per aconseguir la combinació adequada i adquirir l'equilibri entre lo funcional i lo decoratiu. Tenim a la vostra disposició tot tipus de producte constructiu des de paviments, parquets i portes, fins a papers decoratius, pintures, etc.

bottom of page