top of page

DISENY D'INTERIORS

"Un bon interiorista ha de saber escoltar i interpretar el que el cliente li demana, tenir sentit de les proporcions, dels mateirals i harmonia cromàtica. És important, també, saber organitzar i gestionar una obra, pressupostos i temps"

La nostra meta és aconseguir la millor solució per cada client. Ens dediquem a realitzar projectes complets d'interiorisme per la reforma de la teva vivenda o negoci. Incloent plans bàsics i executius, escenes virtuals a temps real, definició de materials i acabats, i seguiment de l'obra.

HABITATGES

Podem realitzar reformes en habitatges antics o adaptar les necessitats del client a nous hostatges. Una reforma ben coordinada i estructurada ens permetrà estalviar temps, diners i, al mateix temps, crear grans il·lusions i satisfaccions. L'estètica i la funcionalitat no estan renyides, un espai pot transmetre força i personalitat a la vegada que harmonia i calidesa. La clau està en l'equilibri i en la selecció de cada peça.

LOCALS COMERCIALS I OFICINES

“Disseny de zones comuns, oficines i locals comercials, buscant solucions per cada projecte i que cada espai compti amb una ressolució. Amb una premisa bàsica, el teu negoci ha de parlar de tu”.

bottom of page