top of page

DECORACIÓ

Oferim als nostres clients un servei d'assessorament per donar un toc final acord amb la personalitat de l'ambient. En el nostre establiment trobareu: quadres d'autor o comercial, papers decoratius per il·luminar el teu racó, gerros i complements varis per donar aquest toc de color, flors i plantes per decorar els teus gerros, catifes per donar calidesa al teu entorn, i tot tipus de mobiliari per la teva decoració (des de armaris fets a mida, dormitoris, tan juvenils com infantils, sales d'estar, etc.)

IL·LUMINACIÓ

La llum te tanta o més importància que el color i el mobiliari per dur a terme un gran projecte. La determinació dels nivells d'il·luminació adequats per una instal·lació al sincronitzar la llum natural amb l'artificial no és una feina senzilla. Experts en il·luminació, busquem unir disseny amb llum tècnica i ambiental, utilitzant aquesta com a motor principal en la creació d'ambients. L'usuari estàndard no existeix i, per tant, una mateixa instal·lació pot produir diferents impressions a diferents persones. 

En el nostre negoci disposem de tot tipus d'il·luminació per cada estil. 

CONFECCIONS I CORTINATGES

Comptem amb una àmplia gamma de materials de primera qualitat (teles, tapiceries, pells, ecopells, screen...), amb els que podrem personalitzar cada un dels projectes. Li donem una atenció constant a nous materials, sistema de confecció i coordinació.

Realitzem confeccions exclussives per a cada client. Entre els nostres productes podran trobar cortines, estores, edredons, fundes nòrdiques, plaids, coixins, tapissats... A l'igual que un bon sortit de matalasseria per un bon descans. 

bottom of page